“За українське майбутнє без олігархів”: у Франківську націоналісти вийшли на марш (фото)

“За українське майбутнє без олігархів” – під таким гаслом у неділю, 22 квітня відбувається “Марш сили нації” в Івано-Франківську. Раніше аналогічний захід провели у столиці.

Учасники маршу висунули вимоги до народних депутатів негайно внести на розгляд та ухвалити Антиолігархічний пакет законів, який передбачає ухвалення низки законопроектів щодо повернення капіталів з офшорів, ліквідації схем виведення грошей з України, демонополізації та ліквідацію олігархічної моделі економіки тощо.

В Івано-Франківську під прапорами ВО «Свобода», «Національного корпусу» та «Правого Сектору» зібралися кілька сотень людей.

Марш стартував з площі перед пам’ятником Івану Франку на вулиці Незалежності і йде до Вічевого майдану.

“Віче відбулося за участю Олега Тягнибока та Юрія Сиротюка. В центрі колони великий державний прапор та прапор УПА. Також є прапори націоналістичних організацій: ПС, Національний корпус, Свободи. Учасники маршу викрикують гасло:” Чемодан, вокзал, Мальдіви”, – передає кореспондент Фіртки.

“Маємо двох ворогів: Путін і олігарство. Саме вони хочуть перетворити українців у кріпаків. Саме вони є нашим зовнішнім і внутрішніми ворогами, як не дають нам перемогти московитів”, – каже Олег Тягнибок.


Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.