У Калуші поліцейські в перехожого виявили наркотики

Під час несення служби на території обслуговування в місті Калуші правоохоронці помітили підозрілого, як пізніше з’ясувалося 34-річного калушанина, який відкрито уникав зустрічі з поліцейськими.


Вже за декілька хвилин бесіди із поліцейськими причина хвилювання чоловіка стала зрозумілою. Під час поверхневого огляду поліцейські виявили та вилучили в перехожого згорток з речовиною, ззовні схожу на наркотичні засіб “Субітекс”, яку, як пояснив чоловік, зберігав без мети збуту та добровільно видав правоохоронцям.

Виявлене поліцейські вилучили та направили на експертизу.

Відомості за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п’ятдесяти до ста неоподаткованих мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк. Проводиться слідство.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.