“Викинув посвідчення матері загиблого Героя АТО і розсміявся в обличчя”: Поведінка водія маршрутки обурила українців

Учора, 18 квітня, у Кропивницькому водій маршрутки №134 викинув через вікно посвідчення матері загиблого бійця АТО, розсміявся їй в обличчя і наказав пошукати документ на вулиці​.

Про це повідомив місцевий сайт «Утренний город» із посиланням на дружину бійця Тамару Григорян.

«Сьогодні мама вирішила проїхати в маршрутці, показала посвідчення. Він його вихватив з рук, почав сміятися та сказав, що викинув його. Каже: «Ідіть та заберіть його на вулиці». Я не розумію, над чим тут сміятися. Що в неї син загинув? Подія сталася о 8:30», – цитує видання Тамару Григорян.
В управлінні транспорту та зв’язку інформацію про інцидент журналістам підтвердили.

«Сьогодні (18 квітня, – ред.) надійшла скарга на водія маршруту №134. Зараз чекаю на водія для з’ясування обставин події. Мені відомо, що жінка, матір загиблого, зайшла та пред’явила посвідчення водію №134. Він його викинув через вікно», – повідомив начальник управління Олександр Вергун.

Увечері того ж дня кропивницькі бійці АТО відповіли на недоречні жарти водія маршрутки, прийшовши до нього на розмову.

Так, близько півсотні учасників АТО прибули на підприємство «Автолегіон-Варванської Ю.В.» для спілкування з директоркою та водієм марштутки.

Помітивши біля свого автобусу людей в камуфляжі, водій одразу почав викрикувати свою версію події та заперечувати, що викидав посвідчення із маршрутки. Чоловік заявив, що просто вирішив пожартувати, тому сказав, що воно викинуте через вікно.

За невдалий жарт водія на підприємстві гості пропонували декілька шляхів розв’язання конфлікту, один з яких відшкодування моральної шкоди матері та відвідування в Бобринецькому районі сім’ї та могили Ігіта Гаспаряна. Водій на цю пропозицію погодився. Він знайшов гроші, та бійці разом з водієм попрямували на Бобринеччину.

Читайте також  У центрі Франківська у маршрутки відірвало колеса

Керівництво підприємства дії свого підлеглого засуджують. Директорка автопарку пообіцяла негайно розглянути питання подальшої роботи водія на посаді.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.