Чому Ольга Фреймут не какає? Журналіст з Прикарпаття Майкл Щур висміяв “пані зі Львова” (відео)

У черговому випуску #@)₴?$0 з Майклом Щуром можна побачити неймовірно смішні жарти про відомих галичан: Вакарчука та Фреймут.

Чому Ольга Фреймут не какає? (спойлер — тому що панянка, а не така, як ви, хейтери) Як за допомогою шибениці побороти корупцію в Україні? Знайдена межа далай-ламівського терпіння Петра Порошенка! В Одесі провели майстер-клас, як звалювати відповідальність не на попередників, а на наступників! Коментує наш експерт з інклюзивності Дмитро Щебетюк Що спільного в підліткового сексу та походами Вакарчука в політику? 19:27 Міністерство освіти України оновило списки іноземної літератури для старшокласників. Але як поруч з Нілом Гейманом та Хуліо Кортасаром там опинився Паоло Коельо? 22:24 Чи є в Україні секс-робота? Інтерв’ю з секс-робітницею 29:12 Білити чи не білити? Складне питання, що розкололо Україну! #@)₴?$0 Live: Tik Tu — «Промінь» У випуску використані зображення Depositphotos, пишуть Версії з посиланням на Телебачення Торонто.

Як відомо, Майкл Щур – Роман Іванович Вінтонів народився 5 березня1982 року в Казахстані (тоді Казахська РСР). Виріс у місті ДолиніІвано-Франківської області.
Ольга Фреймут – Ольга Михайлівна Локотко  народилась 25 лютого 1982, в місті Новий РозділЛьвівська область.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.