“Саме з тією дівчиною мені хочеться рухатись далі”: на шоу “Холостяк” відбувся перший приcтрacний поцілунок (фото)

13 квітня на телеканалі СТБ виходить 6 випуск 8 сезону шоу “Холостяк”. Рожден Анусі продовжує пошуки нареченої. Хто з дівчат піде на побачення цього тижня, а хто назавжди покине проект – дізнаємось незабаром, пише 24канал

6 випуск шоу “Холостяк 8 сезон” здивує сенсаційними новинами. На одне з побачень Холостяк прийде з маленькою дитиною. А на одну з учасниць чекає неймовірне побачення у Єгипті.

Тиждень для дівчат почався зі справжньої несподіванки – їхня вітальня була прикрашена, як на Різдво, стояла велика ялинка і звичайно ж подарунки.

Кожній з дівчат Рожден приготував подарунки, які вони мріяли з самого дитинства.

Та найбільший подарунок чекав на Галю. Вона першою отримала запрошення на побачення.

Щоправда першою на побачення пішла не вона, а Аня, якій Рожден подарував сукню та покликав на побачення.

Рожден привів дівчину у будинок її мрії та запропонував приготувати шарлотку. Музикант спробував вивести Аню на серйозну розмову, адже дівчина постійно жартує, тож він не знає, яка вона насправді.

Під час цього романтичного побачення дівчина нарешті відкрилась і розповіла, що мала дуже тривалі і приcтрaсні стосунки. Але ці ж стосунки принесли їй багато болю, морального, так і фізичного.

На цьому сюрпризи від Рождена не закінчились – він познайомив Аню зі своїми друзями. Зустріч пройшла у дуже приємній, затишній атмосфері.

Наступного дня Рожден покликав на побачення Олю. Та на побаченні вони не були вдвох – ведучий проекту Гріша довірив парі доглядати за двома своїми маленькими дітьми.

Поки Рожден доглядав за 3-місячним Дмитриком, Оля зі старшим Іваном пішла на батути. І тут Холостяк був шoкoваний: дівчина продовжувала стрибати на батуті, коли хлопчик побіг геть. В результаті Рожден змушений був доглядати одразу за двома хлопчиками, поки Оля розважалась на батуті.

Читайте також  В Івано-Франківську близько 500 мешканців звернулися до лікарні через укуси безпритульних тварин

Стривожив Рождена ще один факт, що Оля постійно слідкувала за камерами та лише перед камерою хотіла справити хороше враження.

А на Настю чекав ще більший подарунок – до неї приїхав маленький син. Хлопчик проведе на проекті з Настею весь тиждень. Очевидно було, що це став найкращий подарунок на проекті.

Тим часом Галя пакує валізи – дівчина летить з Рожденом у Єгипет. Хоча побаченням це назвати важко – спочатку вони катались на квадроциклах, далі був романтичний обід, а вечір вони провели, купаючись у басейні. Схоже, цей день дуже зблизив пару. Адже закінчилось все приcтраcним поцiлунком.

Пізніше Рожден пояснив, що Галя саме та дівчина, з якою йому хочеться рухатись далі.

 

Перед церемонією троянд Рожден вирішив знову поговорити з Ольгою. Дівчина знову йому дорікнула, що він розкритикував її, коли пара доглядала дітей. Та, схоже, дівчині вдалось переконати Рождена дати їй ще один шанс.

Далі Холостяк вирішив поговорити з новенькою Настею. Музиканта тривожить, що дівчина почувається на проекті не у своїй тарілці. Розмова не дуже клеїлась, тож Рожден серйозно задумався чи варто продовжувати Насті брати участь у цьому шоу.

Нарешті розпочалась церемонія троянд. Першою до музиканта підійшла Галя. Після проведення спільного увікенду дівчина майже не хвилювалась, і таки отримала троянду.

Далі він покликав свою фанатку Настю. Він пояснив, що їхні стосунки були беземоційні і монотонні, тож вирішив що дівчина має покинути проект.

Далі Холостяк без вагань вручив троянди Яні, Наталі, Іванні та Насті. Отримала квітку і Ольга, дівчина отримала ще один шанс.

Залишились Аня та Анетті і всього одна троянда.

Рожден першою покликав Аню та пояснив, що йому приємно проводити час з нею, але Аня більше друг, тож кохання в них не вийде. І хоч як цього не хотілось, Холостяк змушений був попрощатись з дівчиною.

Читайте також  З наступного року переходимо на новий календар: Коли українці святкуватимуть три Спаси - Медовий, Яблучний та Горіховий

Тож остання троянда таки дісталась Анетті, вона залишається у проекті.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: