Прикарпатського священика, який п`яним вчинив ДТП та втік з місця події, притягнули до адмінвідповідальності

Постановою Городенківського районного суду, священика, який у грудні минулого року в Івано-Франківську керував транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння та був затриманий працівниками поліції, визнано винуватим у скоєнні адміністративного правопорушення, передбаченого ч.1 ст.130 КУпАП.

“На підставі ст.38 КУпАП, справу про адміністративне правопорушення закрито у зв’язку із закінченням строків накладення адміністративного стягнення, відповідно до положень п.7 ч.1 ст.247 цього Кодексу”, – йдеться в рішенні суду.

Водій легковика “Мерседес” не пропустив мікроавтобус “Фольцваген Каравелла” внаслідок чого допустив зіткнення з транспортним засобом. У ДТП постраждав пасажир мікроавтобуса, його з травмами колін швидка доправила у лікарню.

Кинувшись на пошуки, патрульні за 300 м від місця пригоди затримали водія з ознаками алкогольного сп’яніння. Очевидці аварії впізнали у водієві “Мерседесу” – священика. В аварію потрапив протоієрей Андрій Дмитрук, настоятель храму Вознесіння Господнього в с. Семаківці Городенківського деканату, Коломийська єпархія УПЦ КП.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.