У Росії відповіли на заяву “ОУН” щодо підриву Кримського моста

У Держдумі Росії вважають, що активісти “Добровольчого руху ОУН” незданті перешкодити будівництву чи відкриттю Кримського моста.

6 квітня громадська організація “Добровольчий рух ОУН” заявила, що готова використовувати в окупованому Криму методи ведення партизанської війни.

Керівник організації Микола Коханівський заявив про можливість підриву Керченського мосту, який будують російські окупанти.

Як передає ТАСС, заступник голови комітету Держдуми РФ у справах СНД, євразійської інтеграції і зв’язків зі співвітчизниками Віктор Водолацький заявив, що заява Коханівського є провокацією, адже у нього немає можливостей перешкодити будівництву чи експлуатації об’єкта.

“У нас створені всі сили і засоби, які забезпечать стабільну роботу Кримського моста, і всі заяви українських націоналістів залишаться вигуком “нелюдів”, щоб на них ще раз звернули увагу. Більше за цим нічого не буде, тому що у них немає можливостей зробити хоча б найменше порушення будівництва, введення в експлуатацію і самої експлуатації Кримського моста”, – зазначив він.

Що таке “Кримський міст”? Росія будує міст через Керченську протоку, який повинен з’єднати Таманський півострів (Краснодарський край РФ) із Керченським півостровом (окупований Крим). Його протяжність має скласти 19 кілометрів, відтак, він буде “найдовшим у Росії”. Завершити будівельні роботи планують до кінця 2018 року.

 

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.