Люди спокійно йдуть з відрами попкорну, але потім починається жах: нові 16 секунд, які показують пекло Кемерова

Евакуація відвідувачів з кінотеатру в кемеровському торговому центрі нагадувала хаос

У мережі з’явилося відео з камер спостереження, на якому видно, як люди в паніці вибігали з кінотеатру в ТЦ “Зимова вишня”. Ролик опублікував на своїй сторінці в Facebook телеграм-канал Mash.

“Відео з камер кінотеатру в “Зимовій вишні”. Евакуація більше нагадує неконтрольовану паніку. Дим наступає”, – сказано в описі ролика.

На відео можна помітити, що відвідувачі спочатку поводяться досить стримано. Деякі люди біжать, проте багато спокійно йдуть з відрами попкорну.

Однак через 16 секунд в будівлі з’являється дим, після чого людей охоплює паніка. Вони біжать в різні боки, при цьому в натовпі можна побачити велику кількість дітей.

Нагадаємо, у мережі з’явилася гаряча дискусія через слова Ігоря Вострікова, який під час пожежі в Кемерові втратив всю свою родину, але все одно вдячний режиму Путіна.

Через пожежу в кемеровському торговому центрі Востріков втратив трьох дітей, дружину і сестру. На мітингу в Кемерово він жорстко розкритикував Путіна за корупцію, але потім швидко «одумався».

Востріков дав прес-конференцію, на якій цілком серйозно назвав Путіна «царем», запевнивши, що ні він, ні губернатор Кемеровської області Тулєєв не винні в трагедії, що трапилася. Чоловік також закликав росіян перестати влаштовувати масові мітинги через пожежу. При цьому росіянин лякав Майданом.

«Ми не будемо вирішувати проблеми через мітинги, мітинги потрібні “майданщикам”. Проблема не в Путіні і вже тим більше не в Амарі Гуміровичу. Володимир Володимирович у нас не президент, а цар. Влада повинна бути сильна – моя думка. Структури під ним його бояться, звіти нечесні дають», – заявив він.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.