У Франківську більше 250 вільних вакансій

Нас часто лякають, що сьогодні майже неможливо знайти роботу. Мовляв, криза, низькі зарплатні. Тим не менш, в Івано-Франківську на даний момент шукають аж 250 нових робітників. Які спеціалісти на ринку праці користуються найбільшим попитом – читайте на Franyk.city.

Вимоги до кандидатів – різні. Комусь необхідно пройти лише медичне обстеження, а хтось має показати диплом. Державні підприємства потребують нових працівників.

Найбільше, кому потрібні працівники – сектор благоустрою. Тут шукають аж 55 робітників. Зарплатня – середньо ринкова, 6500 гривень. Все, що вимагається від кандидата – пройти медичний огляд. Ця вимога основана на законодавстві нашої держави.

Багато кандидатів скептично ставляться до такої професії, адже не всі готові йти і займатися благоустроєм вулиць. Тим не менш, комунальні підприємства розповідають, що нічого соромного тут немає, адже і умови праці не тяжкі та й зарплатня офіційна більше шести тисяч гривень.

До речі, у столиці такі зарплатні пропонують за 12, а й часто 14-ти годинний робочий день. Стільки, приблизно, заробляють, наприклад, баристи.

Цікаво, що трохи менше у нас обіцяють інженерам, що мають вищу освіту. Таку різницю пояснюють тим, що зарплатню у 6000 гривень гарантують тим, хто буде займатися проектуванням документів. Тут, мовляв, і важкі мішки не треба переносити, і спектр обов’язків дуже вузький.

Якщо ж ви хочете заробляти більше – слід, певно, шукати роботу у приватний компаній. Заказ є великий попит на менеджерів продажу. Проте, тут багато підводних брил: часто роботодавці обіцяють великі суми, а згодом виявляється, що це зовсім не ставка, а просто процент від продажу, який ще й потрібно заробити.  Що ж, мабуть, дуже пильно слід відстежувати вакансії.

Читайте також  У Франківську Citroën збив 17-літнього скутериста

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.