Бред Пітт та Дженніфер Еністон знову закрутили роман? Їх поцілунок опинився на обкладинці американського таблоїду

Коли почуття не охололи…

Бред Пітт та Анджеліна Джолі в останні роки були найбільш обговорюваною парою Голлівуду. Шанувальники з завмиранням серця спостерігали за всіма деталями їх життя. Часом здавалося, що громадськість та ЗМІ більше хотіли зберегти Бранджелину, ніж самі актори, інформує новину УкрМедіа.

Але в 2016 році Пітт та Джолі зважилися на розлучення, яке з подальшими судовими розбірками за право опіки над дітьми затягнулося на цілих півтора року. Актори просто не могли залишити один одного в спокої. Можливо, все це давало тендітну надію фанатам Бранджеліна на те, що їхні улюбленці одумаються і знову будуть разом.

І якщо після розставання актори довго не могли налагодити своє життя і потрапляли в різні безглузді ситуації, то тепер між ними, здається, все скінчено.

Американський таблоїд Star помістив на обкладинці сенсаційну фотографію цілуються Бреда Пітта і Дженніфер Еністон — його колишньої дружини. До речі, Дженніфер всього місяць тому стала вільною, коли розлучилася з Джастіном Теру. З тих пір ЗМІ не раз говорили, що Бред мріє повернути свою екс-дружину.

Повідомляється, що допомогти зоряному актора взявся його давній друг Джордж Клуні. Саме він підтримував Бреда, коли той переживав важке розставання з Джолі.

А коли Дженніфер Еністон розлучилася з чоловіком, Джордж вирішив допомогти старим друзям знову зійтися. 3 березня пізно ввечері Клуні підвіз Пітта до будинку Еністон, після чого залишив пару наодинці і поїхав.

Таємне побачення пройшло успішно. Бред і Дженніфер віддавалися спогадам і багато сміялися. Однак про подальших зустрічах інформації не було. Навіть всюдисущим папараці не вдавалося нічого дізнатися.

Але в цей раз зіркова пара попалася, як кажуть, на гарячому. Можливо, акторам просто набридло ховатися. Та й навіщо?

Читайте також  Бред Пітт “розбився” на Tesla: фото з місця ДТП

Все ж до фотографії на обкладинці Star багато поставилися з недовірою. Пам’ятаючи постійні метання Бреда Пітта, шанувальники подумують, а не був цей знімок сфабрикованими? Адже інформації з оточення зірок поки не надходило.

Нам залишається чекати офіційних коментарів від самих Бреда та Дженніфер, а поки будемо сподіватися, що вони знайдуть своє довгоочікуване щастя, і вся інформація про їх відносини за останній місяць виявиться правдивою.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.