Засунь собі між булок: росіяни накинулися на Клімкіна через співчуття постраждалим у Кемерово

Росіяни ополчилися проти міністр закордонних справ України Павла Клімкіна, який висловив співчуття у зв’язку із загибеллю людей під час пожежі в торговому центрі в російському Кемерово

“Висловлюю співчуття рідним і близьким загиблих в результаті жахливої ​​пожежі в Кемерово”, – написав глава МЗС України у своєму Twitter.

Співчуття Клімкіна викликали агресивну реакцію серед російських користувачів соцмереж. Так, багатьом коментаторам не сподобалося, що народжений в Росії Клімкін висловився українською мовою, інші не повірили в щирість міністра.

Знайшлися й ті, хто знайшов в словах чиновника “бунт російської крові”. Хоча були й такі, що подякували керівнику українського зовнішньополітичного відомства.

 

Нагадаємо, вдень 25 березня в російському Кемерові загорівся торгівельно-розважальний центр «Зимова вишня». Спалахнули три з чотирьох поверхів будівлі, займання почалося на 4-му поверсі будівлі, вогнище спалаху міг перебувати в одному з кінозалів.

За офіційними даними, в результаті пожежі в кемеровському ТЦ «Зимова вишня» загинули 64 людини. Хоча відомо, що місткість тільки трьох кінозалів торгового центру складає 542 людини (нагадаємо, напередодні з’явилася інформація, що люди були замкнені в кінотеатрі – співробітники побоювалися безбілетників).

Очевидці пожежі в ТРК «Зимова вишня» наполегливо повідомляють, що в трагічній пожежі в місті Кемерово загинули 355 осіб, в основному діти.

Люди масово приносять до місця трагедії квіти, свічки та дитячі іграшки. Вони також почали приносити в торговий центр додаткові лавочки, щоб складати іграшки і квіти. Також жителі Кемерова активно здають кров для постраждалих. А москвичі приносять квіти та іграшки до будівлі представництва Кемеровської області.

У мережі публікують моторошні повідомлення дітей, які опинилися в смертельній пастці під час пожежі в ТЦ «Зимова Вишня» в Кемерові.

Читайте також  Жінка жорстоко вбила чоловіка: відрізала голову та статеві органи (відео)

Відзначимо, що вранці 27 березня жителі міста зібралися на стихійний мітинг біля будівлі обласної адміністрації через пожежу в ТЦ «Зимова вишня», в результаті якого загинули десятки людей. Городяни закликають владу розкрити правду про пожежу.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.