У Франківській школі №22 намагалися “замнути” бійку між учнями

У ЗОШ №22 стався інцидент, з приводу якого завтра до школи викличуть поліцію.

КУРСу на умовах анонімності батьки ЗОШ №22 повідомили, що сьогодні в школі сталася бійка. Учень 9-го класу побив на рік молодшого учня. Коли дітей розбороняла завуч школи, з кишені старшого хлопчика випав згорток. За словами свідків, схожий на пакетик із наркотичною речовиною. Його підібрала завуч. Батьки, діти яких були свідками інциденту, стурбовані цим випадком.

Про те, що сталося, як дізнався КУРС, з навчального закладу сьогодні не повідомляли ані патрульній поліції, ні шкільному офіцеру поліції, ні представникам ювенальної превенції.

На дзвінок до завучів школи журналісту відповіли, що про бійку нічого не знають.

Директор школи Михайло Калинюк, який у зв’язку зі службовою необхідністю був поза школою більшу частину дня, також спочатку сказав, що йому нічого невідомо про інцидент. Але пообіцяв з’ясувати, що сталося.

Пізніше директор по телефону розповів, що випадок дійсно мав місце в школі – його не поінформували раніше тому, що “розбирали” обставини. Як доповіла директору заступник з виховної роботи ЗОШ №22 Людмила Грицко, що була залучена до інциденту, то була не бійка, а штовханина при виході з гардеробу після 8-го уроку першої зміни.

“То була штовханина в гардеробі. Є свідки, там було багато дітей. Ніякого пакетика не було”, – сказав директор.

Він також зазначив, що у зв’язку із тим, що сталося, до школи викликали батьків обох учнів.

“Викликали батьків цих дітей – батьки написали пояснюючі. Завтра буде викликана поліція. Можу вам відповідально стверджувати, що ніяких пакетиків не було – але завтра в школі буде поліція, нехай свідки звернуться, – каже директор. – Батьки потерпілої дитини скаргу писати відмовилися”.

Як поінформувала шкільний офіцер поліції Таміла Кульпа, в школі №22, як і в інших школах міста, поліція разом із дирекцією готують батьківські збори. Темою зборів має стати відповідальність батьків за виховання дітей та небезпека вживання дітьми й підлітками наркотичних речовин і алкоголю.

Читайте також  Дівчину у відділку гвалтувало 10 поліцейських? З`явились моторошні деталі розслідування

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.