Сaмoгyбство київської школярки: стала відома справжня причина, чому відмінниця нaклaла на сeбе рyки

У столичній поліції підтвердили, що 13-річна дівчинка нaклaла на себе руки через нерозділене кохання. Нагадаємо, що така версія у правоохоронців була однією з перших, пишуть fakty.ua.

«Ми прочитали переписку школярки. Виявляється, їй дуже подобався один хлопчик, який був на рік молодший, – розповідає начальник відділу ювенальної превенції ГУ Нацполіціі Києва Оксана Поплавська. – Однак 12-річний підліток не відповідав взаємністю і часто залишав повідомлення закоханої дівчинки без відповіді.

У школі нам розповіли, що Марина була відмінницею. Але в якийсь момент її поведінка змінилася. Вона почала прогулювати уроки, стала отримувати погані оцінки. Швидше за все, це все відбувалося якраз через нерозділене кохання.

Марина все частіше ходила до недобудованої багатоповерхівки в Святошино, щоб побути на самоті. Про свої проблеми вона батькам, на жаль, нічого не розповідала. 14 березня дівчинка знову пішла до свого улюбленого місця – недобудованого будинку, де провела близько півтори доби. Поруч з дитиною не виявилося нікого, хто міг би з нею поговорити. Мобільний телефон дівчинка з собою не взяла. 16 березня приблизно о опівдні Марина піднялася на 23 поверх, написала передсмepтну записку і стрибнула вниз.

На жаль, мама дитини звернулася в поліцію занадто пізно: пройшло більше доби. За словами жінки, вона була впевнена в тому, що поліція починає шукати зниклих дітей лише три доби тому. Це поширена помилка. Хочу ще раз сказати всім: поліція починає шукати зниклих дітей відразу, як тільки про це стає відомо “, – підкреслила Оксана Поплавська.

Правоохоронці радять батькам звертатися в таких випадках в поліцію відразу, тоді більше шансів на благополучний результат.

Раніше повідомлялось про те, що на місці сaмoгyбства 13-річної киянки виявили передcмepтну записку.

Читайте також  Прямо на пішохідному переході: Іномарка збила матір з дитиною

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.