Стильно та дешево: цікаві факти про “секонди” Франківська

Хтось із зневагою ставиться до речей, яким дали друге життя, хтось навпаки вважає це трендом. Секонд-хенди одвічна тема для суперечок для любителів моди та стилю. Що цікавого можна знайти у «секундах» Івано-Франківська та чому на Прикарпаття за бувшими у використанні речами їдуть навіть із столиці – читайте на Franyk.city.

Дешевий шопінг стає поступово трендом за рядом причин. Виявляється, зараз у світі стільки виготовлено та виготовляється одягу, що він поступово стає екологічною проблемою. Тому, вторинне використання стає актуальним навіть у моді. У центрі одразу постає «секонд-хенд».

Особливою популярністю користується одяг з цих магазинів у молоді, яка вже звикла до тенденцій стріт-фешн.

Найкращими секонд-хендами вважають магазини на Західній Україні. Такі відгуки дають покупці з Центральних та Східних областей. Навіть жителі столиці розповідають, що багато магазинів вторинного одягу стали продавати відвертий непотріб. Все частіше почали находити рвані речі або з брудними плямами, що ніяк не вивести. Найгірше у маленьких містах: там рідко можна знайти хороший одяг.

Молодь, що часто подорожує відзначає, що в Івано-Франківську, як і в інших містах Західної України можна знайти гарні брендові речі у чудовому стані. Так і є насправді, тому, що речі деякі магазини завозять з Італії чи Німеччини, секонд-хенди яких визнані найкращими у Європі.

Варто відзначити і низькі ціни. Студенти хваляться, що купували Levis  та інші популярні бренди за 30 – 40 гривень. Секонд-хенди часто практикують продаж товару на вагу.

Крім одягу у Франківських секонд-хендах також продають книжки українською та іноземною мовами, іграшки та прикраси. Якщо добре пошукати, можна знайти навіть срібло.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.