Українці зможуть купити за безцінь німецькі авто стандарту Євро-4 і Євро-5

У Німеччині схвалили заборону автомобілів зі старими дизельними двигунами стандарту Євро-4. Дизеля стандарту Євро-5 заборонять з осені 2019 року.

Про це повідомляє Автотема.

Минулого року в кількох містах Німеччини вирішили заборонити автомобілі з дизельними двигунами, так як вони сильно забруднюють атмосферу.

Заборона повинна була бути введена в Штутгарті і Дюссельдорфі з 1 січня 2018 року. Однак, автовиробники подали апеляцію у Федеральний адміністративний суд.

Суд схвалив заборону автомобілів з дизельними двигунами. Найближчим часом в цих, а також ще в деяких німецьких містах не можна буде їздити на автомобілях, які відповідають стандарту Євро-4.

З осені 2019 року під заборону потраплять дизеля за стандартом Євро-5.

В Німеччині зараз налічується близько 15 млн автомобілів з дизельними двигунами. Лише близько 2,7 млн таких машин відповідають стандарту Євро-6. Це означає, що постраждають власники приблизно 12,3 млн автомобілів. Їм доведеться продавати їх за безцінь.

Оскільки в Україні вживані автомобілі з Німеччини користуються особливим попитом, українці зможуть придбати авто за дуже демократичними цінами.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.