Мовчала 35 років: на хлібокомбінаті у Франківську неможливо працювати

Відсутність нормальних санітарних умов, порушення технологій виготовлення продукції і це ще не все, що бачать працівники франківського хлібокомбінату. Franyk.city дізнавався подробиці.

Оксана Фучко багато не розповідала про свою роботу. Майже 35 років жінка була співробітником місцевого хлібокомбінату. Тим не менш, більше витримувати жахливі умови роботи вона не змогла і написала офіційну заяву до Громадської ради при обласній екологічній інспекції.

Жінка розповідає, що дуже тісно працювати у цеху. Приміщення мале – робітників багато. Крім цього, у цеху не було вентиляції, тому згодом у жінки виникли проблеми з серцем та легенями. Лікарі розводили руками і вважали, що Оксана курить. Насправді ж через неправильно організований робочий процес повітря застоювалося у грудях.

Крім цього, порушуються норми приготування хлібу. Так, власники комбінату тримають сіль у баках на вулиці. Працівниця розповідає, що там часто збирається бруд і стає гидко навіть готувати з такими інгредієнтами.

Не задовольняє також зарплатня. Жінка розповідає, що підходила до директора та намагалася попросити більше. Проте, у цьому Оксані було відмовлено.

Негативних згадувань комбінату в інтернеті практично немає. Запит одразу видає інформацію про сайт виробника та корпоративні новини, як-от про оновлення ліній охолодження.

Тим не менш, на офіційній сторінці у фейсбуці є скарги на продукцію від громадян. Примітно, що підписників у ресурсу небагато, проте, загально оцінили комбінат у 3,6 з 5 можливих балів.

Покупці спочатку скаржаться на точки продажу хлібу, а потім вже й на саму продукцію. Одна з користувачок написала коментар, що знайшла мишачі фекалії у хлібі. Інші знаходили навіть жуків.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.