Культовий виконавець помер після важкої хвороби

Він довго боровся з хворобами.

Легенда музичного жанру грайм, репер Stormin, помер у лікарні після довгої та виснажливої боротьби з раком шкіри. Офіційні представники артиста підтвердили інформацію про його смерть. Про це повідомляють ЗМІ.

Про свою хворобу репер розповів шанувальникам ще в 2016 році. Тоді у нього діагностували другу стадію. Через якийсь час Stormin заявляв, що йому вдалося здолати хворобу, але, по всій видимості, стався стрімкий і агресивний рецидив.

На початку 2018-го артиста знову госпіталізували. Останнє фото в Instagram зроблено 9 лютого в лікарняній палаті. Одна з останніх робіт репера Stormin була присвячена його хвороби. Кліп називається “Прокляття”, і в ньому виконавець прощається.

Нагадаємо, після того, як поблизу лінії зіткнення на Донбасі загинула медсестра, Сполучені Штати Америки закликають Росію припинити вогонь.

Крім того, 34-річного Рустама Кличева знайшли в ізоляторі тимчасового тримання 23 відділу поліції Невського району ввечері, після того як він в прямому ефірі поскаржився на побиття поліцією.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.