“Проштовхувала розп’яття в горло поки не пішла кров”: Мати вбила свою “осатанілу” дочку проводячи ритуал екзорцизму

Суд штату Оклахома в США виніс 12 лютого вирок 51-річній Хуаніті Гомес, яка визнана винною в жорстокому ритуальному вбивстві своєї 33-річної дочки. Знаряддями злочину стали хрест-розп’яття, який зловмисниця заштовхала в горло потерпілої, і інші предмети культу. Гомес вважала, що її дочка одержима бісами.

Суд призначив Хуаніті Гомес покарання у вигляді довічного терміну позбавлення волі без права на умовно-дострокове звільнення. Захист жінки має намір подати апеляцію.

Розслідування почалося після того, як вдень 27 серпня 2016 року в одному з будинків Оклахома-Сіті був виявлений труп 33-річної Женеви Гомес. Тіло потерпілої було укладено на підлозі у вигляді хреста, а на грудях вбитої лежало масивне дерев’яне розп’яття. Поліцію на місце події викликав залицяльник Женеви Франсіско Мерлос, який першим знайшов труп. У суді він виступав в якості свідка.

Судмедексперти дійшли висновку, що потерпіла померла від травм голови і обличчя, нанесених тупим твердим предметом. А ще одне розп’яття, меншого розміру, медальйон і чотки, які витягнуті з горла загиблої, були поміщені туди вже після смерті Женеви, вирішили експерти.

У бесіді зі слідчими Хуаніта заявила, що за тиждень до трагедії в її дочка вселився диявол. А в ніч перед розправою Женева нібито говорила демонічним голосом і погрожувала вбити свою матір, а її очі закотилися.

Щоб вигнати Люцифера, жінка побила дочку, а потім увігнала їй в горло розп’яття і засунула туди ж релігійний медальйон. Фанатична віруюча проштовхував предмети культу в організм жертви до тих пір, поки з рота Женеви не пішла кров.

У момент затримання на руках підозрюваної було видно гематоми і великі синці. Хуаніта пояснила їх походження тим, що дочка пручалася вигнання з неї диявола.

Читайте також  Калуський суд призначив обвинуваченому у вбивстві 9 років тюрми і випустив на волю

За словами Мерлоса, Хуаніта напала і на нього самого, коли чоловік спробував покинути місце події. Вбивця обхопила його за шию, однак Франсіско вдалося вирватися, після чого він і викликав поліцію.

Помічник окружного прокурора Сюзанна Лавен описала сцену злочину як картину з фільму жахів.

Хуаніта в ході слідства відправили на психолого-психіатричну експертизу. Медик порахував, що жінка симулює психічний розлад і провали в пам’яті. В результаті Гомес визнали осудною.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.