Травматична ДТП: на Косівщині внаслідок аварії травмувалася матір з дитиною

Ввечері 1 лютого поступило повідомлення від чергового Косівського МРВ УСБУ про те, що в місті Косів по вулиці Шевченка відбулось зіткнення автомобіля.

Виїздом СОГ на місце події встановлено, що водій автомобіля марки «Ауді», на іноземній реєстрації (Республіка Польща) 27-річна жителька села Вербовець рухалася дорогою з центру міста Косів у напрямку села Смодна. У цей час по вулиці Шевченка на зустріч їй рухався автомобіль марки «Хюндай Акцент», під керуванням 56-річного мешканця Косівського району, Івано-Франківської області.

Під час руху водій не впоравшись із керуванням та не обравши безпечної швидкості, не врахувавши дорожню обстановку, виїхав на зустрічну смугу руху, де відбулося зіткнення з автомобілем марки «Ауді»,

Після ДТП каретою швидкої медичної допомоги до Косівської ЦРЛ доставлений водій із діагнозом, ЗЧМТ.

Окрім того, до лікарні із матір’ю також звернувся за медичною допомогою пасажир автомобіля марки «Ауді» 2015 р.н. із діагнозом ЗЧМТ, струс головного мозку (під знаком питання). Обидва перебувають в Косівській ЦРЛ на лікування.

Під час проходження тесту на стан алкогольного сп’яніння, водій на час ДТП перебувала у тверезому стані (взято кров на алкоголь). Водій тест на стан алкогольного сп’яніння не пройшов, так як знаходиться під дією лікарських препаратів (взято кров на алкоголь). З місця події вилучено автомобіль марки «Ауді» та автомобіль марки «Хюндай Акцент».

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.