“Порн*зірка і коханка Петра Порошенка?”: Ірина Фриз – від простої продавчині до помічника президента, всі таємниці

Ірина Фриз, колишній керівник прес-служби президента.

Як простий продавець кооперативу “Рапана”, змогла стати депутатом 8 скликання Верховної Ради і зайняти посаду підкомітету з питань безпеки державних інформаційних систем?

Отож, давайте по порядку розберемося з біографією, а саме з кар’єрними сходинками пані Ірини і чутками, якими оповита її історія.

Нардепу довелось попрацювати і директором антикварного магазину, ТОВ “Аміда-2”, бути мистецтвознавцем опісля. У 2001 році, коли вона стала спеціалістом по зв ‘язках з громадськістю Української асоціації імпортерів і експортерів, почався відлік до вже її політичної кар’єри Після цього рік роботи заступником директора підприємства “Інформаційний сервіс”. Окрім того, в пані Ірини червоний диплом факультету теорії та історії мистецтва, який вона закінчила у 2003 році.

Вже в травні того ж року по березень 2005 року, вона стає помічницею нардепа Петра Порошенка, після двох років сумлінної праці, вона займає посаду помічника секретаря Ради національної безпеки і оборони України та завідувача прес-сектору служби секретаря Ради національної безпеки і оборони України.

Після цього працювала у структурах, які пов’язані з інформаційною безпекою та інформаційним простором України.

А в червні 2014 року стає керівником прес-служби АП України. Як українські (ЦензорНет) так і російські (Комсомольська правда) ЗМІ твердять, Ірина Фриз – коханка президента і порнозірка, не маючи для цього ніяких конкретних підтверджень та доказів, лише декілька фото інтимного характеру, у свою чергу польське видання Dziennik-polityczny, зазначило, що на саміті в НАТО, Україну представила “порнозірка”, демонструючи вже вище згадані фотографії.

Ряд українських ЗМІ, підхопили цю хвилю і почали копати глибше, наводячи не лише “водичку”, але й  певні доводи, зазначивши, що пані Ірина, працювала порнозіркою допоки її не помітив Порошенко. Тоді ще нардеп, забрав її під свій протекторат. Подейкують про “неділові” відносини між ними, але це все залишалось на рівні підозр.

Читайте також  -Мамо, мамо! Дивися, наш тато! Він жениться! Та він пройшов мимо і мене не впізнав

Тим не менш, не може не дивувати стрімка кар’єра, простої продавчині з Євпаторії і тепер вже народного обранця України.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.