Чому чоловіки зраджують тих, кого кохають

До того, як я почала проводити сімейні тренінги, я 5 років пропрацювала в ecкoрті. Це була дуже прибуткова професія, і я познайомилася з багатьма чудовими клієнтами, супроводжуючи їх по всьому світу.


Але ця робота була емоційно гнітючою і явно не тим, чим я хотіла займатися в житті. Але я отримала унікальний інсайдерський погляд на чоловіків, як вони думають, спілкуються, як раціоналізують свої вчинки. Я нарешті зрозуміла, чому чоловік любить свою дружину і все одно зраджує їй.

Ця робота дозволила мені багато зрозуміти і про себе: чому мій чоловік пішов від мене, хоч і кохав. Я зрозуміла, що я робила не так. Я зрозуміла, що загрожують моєму шлюбу ознаки з’явилися ще задовго до кінця.

Тепер я все це застосовую в своїй роботі сімейним психологам, допомагаючи жінкам зрозуміти чоловіків і бути більш зваженою у своїх стосунках.

І я хочу сказати, що в більшості випадків його зрада не має нічого спільного з вами, з вашою здатністю і бажанням зберігати стосунки. Це більше пов’язано з ним і його особистими комплексами і нездатністю відкрито спілкуватися.

Жінки часто говорять, що, мовляв, якби вона себе не запустила (у фізичному плані), він би не зрадив. Якби вона просто повернулася в форму, то стала б більш привабливою для нього, і він би не дивився на інших жінок.

Вибачте, але це просто смішно. Це переміщує всю провину і відповідальність на неї, а його робить абсолютно невинним. І якщо єдина її обов’язок в житті – це бути ceксі-штучкою і тренуватися 7 днів на тиждень – звільніть. Швидше за все він теж набрав кілька зайвих кілограмів і не має право говорити про її зовнішності. Хоча її зовнішній вигляд або відсутність у нього потягу можуть бути факторами, дуже рідко, коли це єдина причина його зради.

Читайте також  Іво Бобул образив ведучу та втік з інтерв'ю (Відео)

Так чому ж тоді вони зраджують насправді? Якщо справа не в ній, а в ньому, то в чому проблема? Наведу 4 причини або особливості поведінки, які пояснюють, чому чоловіки продовжують зраджувати, а не вирішувати проблеми в стосунках:

1. Чоловіки не вміють спілкуватися у стосунках.
Він спец багато в чому, але коли потрібно розібратися в своїх почуттях і зрозуміло поділитися ними з вами, для нього це важко. Якщо він хоче більше часу удвох, ceксу або пpиcтраcті, він може спробувати заговорити з вами про це, але швидко втрачає терпіння, закривається і йде наліво.

2. Чоловіки зраджують через невпевненість.
Я зустрічала багатьох чоловіків, які говорили мені, що люблять своїх дівчат/дружин, що у них прекрасні стосунки. Але вони все одно зраджували. Значить він просто не впевнений в собі в тому чи іншому аспекті, і намагається довести собі, що він «все ще в сідлі», зустрічаючись з іншими жінками.

3. Чоловіки намагаються уникнути конфліктів у стосунках.
Це нездатність або небажання спілкуватися, висловлювати свої почуття. Він боїться говорити про це, боїться нерозуміння або просто не хоче скандалу, тому шукає компенсації відсутнього у ваших стосунках в іншої жінки.

4. Чоловіки йдуть по шляху найменшого опору.
Він не хоче з’ясовувати стосунки, тому що знає, що все одно йому доведеться змиритися, і він залишиться з вами. Так навіщо починати сварки? Він вирішує сам для себе виправити проблему у ваших стосунках, просто сходивши наліво.

У чому суть: чоловік хоче отримувати все, що йому потрібно емоційно і ceксyaльно від вас. Він хоче. Але коли йому чогось не вистачає, він не може про це сказати, чи боїться зачепити ваші почуття. Тому вам потрібно бути більш активними в тому, щоб намагатися його розговорити і зрозуміти його, не ображаючись і не влаштовуючи істерику. Якщо він буде відчувати, що спокійно може бути відкритим і чесним з вами в своїх почуттях і бажаннях, ймовірність його зради набагато знизиться.

Читайте також  Дружина Остапчука відповіла Саші Бо, яка звинуватила зірку у скандалі щодо "голодної туси"

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.