Гута та Мальдіви: Прес-служба президента розповіла про відпочинок Порошенка на Новий рік (відео)

Президент України Петро Порошенко новий 2018 рік зустрічав вдома, кілька днів провів в Івано-Франківській області та відвідав з приватною поїздкою Мальдіви.

Про це повідомили агентству “Інтерфакс-Україна” в прес-службі глави держави.

“Інформуємо, що Новий 2018 президент зустрічав удома в сімейному колі. Кілька днів він провів у державній резиденції Гута на Івано-Франківщині”, – повідомили агентству “Інтерфакс-Україна” у відповідь на інформаційний запит.

Прес-служба також поінформувала, що П.Порошенко здійснив приватну поїздку на Мальдіви “з метою короткого відпочинку”.

“Цю поїздку він оплатив сам з власного рахунку задекларованих коштів, що буде відображено в його електронній декларації”, – зазначається у відповіді.

“Рішення про те, що інформація про ці поїздки буде оприлюднена постфактум, було прийнято заздалегідь, виходячи з міркувань безпеки”, – підкреслює прес-служба.

Журналіст проекту журналістських розслідувань “Схеми” “Радіо Свобода” Михайло Ткач дослідив приватну відпустку гаранта на Мальдіви. “Схеми” знайшли острів, на якому зупинився Петро Порошенко на Мальдівах, дізнались, яким літаком він туди діставався, та порахували, скільки витратив український президент на свій таємний різдвяний відпочинок.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.