Головний комунальник Франківська перевірив, як працює прийом ялинок

Хоча новорічно-різдвяні свята ще тривають, франківці вже починають думати, куди можна подіти ялинку після святкування.

Як повідомляли кореспонденти Бліц-Інфо, залишати ялинки на будь-якому смітнику не можна, оскільки в Івано-Франківську затверджений порядок викидання негабаритних відходів. За це будуть штрафувати.

Тож  франківці зобов’язані віднести новорічні деревце у пункт збору негабаритних відходів.  Це або територія АТП 0928 на Максимовича,11, або територія Автоколони 2222 на вулиці Бандери, 60.

Начальник Департаменту комунального господарства Михайло Смушак сьогодні перевірив, як  працює прийом ялинок в місті.  Про це посадовець розповів у спільноті Комуналка.IF

“Возив сьогодні нашу департаментську новорічну ялинку в дозволене місце для викидання на вул. Максимовича, 11. Прийняли. Безкоштовно. Навіть чемно провели)) Від центру міста, туди й назад, витратив 20 хвилин. Правда, машиною. PS. Їздив в робочий час, але то по роботі – перевірити як налагоджена там робота по прийняттю ялинок та інших негабаритних відходів. Інше дозволене місце – вул. Бандери, 60 (територія ДП “Автоколона-2222″)”, – написав Смушак.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.