Те, що так ретельно приховували від нас! Події на Майдані: спливли невідомі факти, які раніше були…

Те, що так ретельно приховували від нас! Події на Майдані: спливли невідомі факти, які раніше були…
Бізнесмен, агент під прикриттям НАБУ Євген Шевченко розповів про невідомі факти на Евромайдані,учасником яких був особисто

“Спочатку просто ходив, співав пісні і кричав гасла. А 19 січня, коли на Грушевського понеслося… отруївся газом, хоча тоді приїхав просто подивитися. Потім вже, звичайно, возив бензин у каністрах, пляшки, але сам я їх ні в кого не кидав… дрова, шини возив, медикаменти купував, допомагав як міг”, – повідомив бізнесмен.

На його думку, в січні якраз приїхали перші “тітушки” з Харкова і почали громити машини на Подолі, потім на Арсенальній та в центрі.

Крім того, Шевченко розповів про такий невідомий факт.
“Увечері я … бачив, як увечері 18 лютого через МВС вийшла група тітушек, яка розстрілювала потім на Володимирській всіх, і в тому числі вбили журналіста Веремія. Вони спустилися по Шовковичній, потім через Бессарабку і на Володимирську. Я знав позивні багатьох гаїшних постів. у мене були знайомі в ДАІ, а я часто швидко їздив. І коли мене зупиняли, то говорив: я поспішаю на 116-й. Це номер їх поста на Подолі. І мене, прийнявши за свого, відпускали без штрафу. І ось я в той вечір підкотив до цих “ТІТУШКИ” біля Михайлівського, дурника включив. Кажу: р ебята, я зі 116-го їду на 54-й, ви як взагалі? Я це запитав, щоб зрозуміти, хто це – менти чи ні. А вони у відповідь: “Братуха, що ти ліпиш? Їдь звідси краще “. Я зрозумів, що це не менти. Покрутився ще якийсь час, але ніхто не стріляв, і я поїхав додому”, – згадує Шевченко.

Читайте також  Сніги пережили тепер потрібно перенести жахливу спеку: синоптики зробили приголомшливий прогноз погоди

Потім вже в новинах побачив, що вони таки стріляли. Стало зрозуміло, що просто так все не закінчиться, і потрібно озброюватися. На наступний день ми почали шукати зброю. В принципі двоє години знадобилося мені, щоб його знайти. Калаші ми купили по 2,5 тисячі доларів …

Нагадаємо, як раніше писала Politeka, в рамках розслідування кримінальної справи Євромайдану, співробітники Генеральної прокуратури України оголосили в розшук десятки людей.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.