В центрі Франківська у під’їзді обвалилась сходова клітка (додано фото, відео)

Вчора 14.01.2018 о 22.50 до рятувальників поступило повідомлення про те, що в Івано-Франківську по вул. Січових Стрільців 16 в під’їзді утворилась тріщина та стався обвал сходової клітини на 1- му поверсі 3-х поверхового житлового будинку.

До місця виклику було направлено МАРС м. Івано-Франківськ. По прибуттю до місця виклику в ході проведення розвідки було обстежено сходову клітину та встановлено те, що на ній утворилась тріщина та частково обсипалась штукатурка.

Працівниками МАРС огороджено дане місце події та відкрито запасний евакуаційний вихід з приміщення офісу “Мері Кей”, який знаходиться в даній будівлі. Даний будинок вважається аварійним.

Для вирішення питання згідно даної події сьогодні проведуть позачергове засідання комісії ТЕБ та НС м. Івано-Франківськ. До місця виклику виїжджали: працівники муніципальної варти, екіпаж патрульної поліції, начальник ДПРЧ-1 У ДСНС України в Івано-Франківській області, Управляюча компанія «Балтія-Сервіс», начальник управління з питань надзвичайних ситуацій Івано-Франківської міської ради.

 

Фото, відео Andrzej Kijowski з Фейсбуку

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.