Що потрібно робити 31 грудня: прикмети та традиції

Які прикмети пов’язані із зустріччю Нового року? Які існують традиції і забобони початку святкування цієї знаменної події 31 грудня?


До Нового року в квартирі повинен бути наведений порядок, щоб весь рік було комфортно і затишно в рідному домі. А ось сміття винести треба до заходу сонця, інакше весь рік у сварки і суперечки пройде. Навести чистоту в будинку, розібрати всі завали, кути, натерти скла і дзеркала, щоб блищали.

Також треба викинути з дому всю розбиту, колоту або тріснутий посуд, позбутися від предметів, що нагадують про неприємності минулого року.

В ніч під Новий рік таємно підсуньте бідним одяг, частування чи гроші. Весь рік доля буде милостива до Вас.

Напередодні Нового року купіть віник, перев’яжіть його червоною стрічкою і поставте ручкою вниз — в найближчі 12 місяців не будете знати нужди.

31 грудня спіткнулися на ліву ногу — до перешкод у справах, на праву — в особистому житті. Щоб прикмета не збулася, три рази покрутіться навколо себе проти годинникової стрілки.

Не віддавайте борги і не беріть у борг в останній день року, що минає. Якщо ж це потрібно зробити за гострої необхідності, покладіть купюри на стіл або передайте їх загорнутими у папір або в конверті.

Інша хороша прикмета на Новий рік — це отримати листа 31 грудня (і поштове, і електронний вважається). Якщо твої новорічні бажання пов’язані з роботою і кар’єрою, то, отримавши в новорічну ніч пропозицію про вакансії, не сумнівайся: це знак.

Дівчата, які мріють у новому році зустріти на життєвому шляху свою половинку, повинні вручити подарунки семи дітворі. Таким чином, виникне позитивна енергетика, яка буде спрямована на створення сім’ї.

Читайте також  Тіло чоловіка могли підкинути на дорогу: у селі на Буковині розповіли версії трагічної ДТП

Ввечері 31 грудня побачили на вулиці трьох і більше кішок в одній компанії — весь рік будете мучитися від своєї не стриманості: гострий язик стане випереджати ваші мудрі думки.

Якщо минулий рік для вас був невдалим, спаліть старий календар — і нещастя полетять разом з димом.

Перед тим як всією родиною сісти за новорічний стіл, обплутайте мотузками його ніжки: тоді ви цілий рік будете жити дружно.

В останню хвилину року очистіть мандарин і покладіть його під ялинку — так ви призвете в дім щастя.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.