“Я ніколи не скажу, що постарів”: Олег Винник відверто про життя та найважчий момент, який довелося пережити

Олег Винник: “Мені завжди говорили, що після сорока чоловіки змінюються».

Співак в одному з недавніх інтерв’ю поділився деякими фактами зі свого життя. Згадав ті історії, які вплинули на нього. А також торкнувся теми віку.

Як виявилося, великим yдaром для нього стала cмeрть товариша. Це стало для нього справжнім випробуванням:

Не можу забути момент, коли мені повідомили, що мій друг дитинства, з яким ми виросли, навчалися разом в школі, училищі культури, через місяць після свого весілля загuнув. Я саме грав роль Жана Вальжана. Мені подзвонили і сказали, що товариша більше немає. Це найскладніше – перебороти свої емоції і гідно виступити, не показуючи глядачеві, що відбувається у тебе всередині.

За словами Винника, він завжди боровся зі своїми переживаннями, як вчили його батьки. Адже він не міг підвести. Відзначимо, що саме батьків він вважає своїми натхненниками:

Можливо, це знову прозвучить банально, але вся справа в почуттях, в любові. Цим я зобов’язаний своїм батькам. Саме вони навчили мене ділитися тим найдорожчим, що є.

Зараз же Олег Винник справляється не тільки зі своїми емоціями, а й стереотипами, які існують в суспільстві. Наприклад, він дуже спокійно ставиться до свого віку:

Мені завжди говорили, що після сорока чоловіки змінюються. Я особливо цього не помітив. Хіба що досвід піднакопичили, і я відповідальніше почав ставитися до самого себе. Звичайно, з віком ми стаємо більш сентиментальними, вразливими, інакше сприймаємо ті чи інші речі, вчимося кожен божий день, вже не витрачаємо час на непотрібні емоції. Зрештою, не будуємо ілюзій. Але я ніколи не скажу, що постарів.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.