І знову кінець! Судний день: чи переживе людство 2018-й

Що загрожує нам на землі та з космосу.

Наступний 2018 рік буде непростим для всього людства. Футурологи зробили кілька страшних прогнозів. Висувають навіть версії, що цей рік може стати останнім в історії людства.

Незворотні процеси

Найреальнішим сценарієм судного дня фахівці вважають мегаземлетрус, які чекають Землю в наступному році. Трясти нашу планету буде через уповільнення її обертання, яке вже визнали світові фахівці.

Планеті безліч проблем може принеси також глобальне потепління. За прогнозами вчених, наслідки цього явища найбільше на собі відчують мешканці Європи та Індії.

На третьому місці в рейтингу небезпеки для людства в 2018 році значиться виверження вулканів. Особливе місце експерти приділяють Йеллоустоун. Необоротні процеси, які можна спостерігати вже сьогодні, вказують на швидке виверження цього супервулкана. Наслідки такого виверження для людства можуть стати незворотними.

Кінець світу

Кінець світу може наступити, за прогнозами індіанців хопі, через падіння Блакитної зірки на Землю. Спеціалісти припускають, що нею може виявитися комета.

Центр малих планет оприлюднив список потенційно небезпечних космічних тіл на 2018 рік. Найбільшу небезпеку представляють близько 30 небесних тіл.

Ще однією загадкою для науковців є таємнича планета Нібіру, про яку згадували ще стародавні Майя. Про небезпеку говорять і нумерологи. Хоча вчені і відкидають саме існування смертельної планети Х, розмови і публікації про неї виникають із завидною постійністю.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.