Кроваве святкування Миколая: на Прикарпатті 26-річна дівчина кілька разів вдарила ножем співмешканця

Подія трапилася учора у селі Космач Косівського району. Під час розпивання спиртних напоїв між 26-річною господинею будинку та її 33-річним співмешканцем виник конфлікт, в ході якого жінка завдала ножових поранень чоловіку.

Про це повідомляє прес-служба ГУНП в області.

Після повідомлення до поліції, яке надійшло від сусідів, на місце події негайно виїхали працівники слідчо-оперативної групи. Поліція встановила, що 19 грудня близько 15 години жінка спільно із потерпілим святкували День святого Миколая. Застілля не обійшлося без розпивання спиртних напоїв. Тож між жінкою та її співмешканцем, що перебували у нетверезому стані, виникла суперечка, в ході якої господиня схопила ножа та нанесла ним співмешканцю два удари у грудну клітку та стегно.

Пізніше, усвідомивши свій вчинок, жінка пішла до сусідів та розповіла, що трапилося, а вже вони викликали “швидку” та поліцію.

Наразі зловмисницю затримано в порядку ст. 208 КПК України, вирішується питання щодо повідомлення їй про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство), ч. 2 ст. 15 (Замах на злочин) Кримінального кодексу України та обрання судом запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Потерпілий перебуває в лікарні у тяжкому стані. Проводиться слідство.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.