Франківець пропонує зробити у місті підземний перехід

У великих містах України є декілька підземних переходів. Їх влаштовують переважно на перехрестях у місцях інтенсивних пішохідних і транспортних потоків з метою безпеки руху пішоходів.
Про те, щоб зробити і в Івано-Франківську такий перехід написав Igor Zhuvaka у спільноті Комуналка ІФ у соцмережі Facebook, інформує WestNews.

“Як вам така ідея, на базарі вулиці Дністровській зробити підземний перехід? Бажано, щоб це були приватні інвестиції, але їм дозволиться відкрити там їдальню чи магазин, чи із співфінансування з місцевою владою”, – йдеться у дописі.
У коментарях під дописом розгорілася дискусія.

“Ну якщо там буде приватна охорона чи постійно ходитиме патруль, а в районі базара як на мене постійно має ходити патруль, навіть зараз. Бо це по замовчуванню місце яке притягує всякі асоціальні елементи. Коротше все залежить від реалізації”, – написав Mykola Panko .

“Пробки зменшаться і не будуть люди бігати по дорозі між машинами і для інвесторів це фінансово вигідне місце,але цей перехід має бути досить широкий”, – написав Igor Zhuvaka.

“Затори не зменшаться, тому що під землею з‘явиться бізнес-площа. Отже власники бізнесу хором з їх клієнтами будуть кричати: де нам паркуватись?”, – відповів Олександр Дунаєвський.

“Підземні переходи це добре,якщо забрати пішохода з дороги де пересуваються авто, то смертність на дорогах знизиться,ну будуть звичайно поодинокі олені вискакувати під колеса, але їх не так багато буде”, – повідомив Іван Мосяк.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.