«Секс і нічого особистого»: актор з Івано-Франківська зіграє головну роль у фільмі за сценарієм Сергія Притули (фото)

Актор Івано-Франківського обласного драматичного театру імені Івана Франка Роман Луцький отримав головну роль у романтичній комедії.

 

Не так давно Роман виконав роль богатиря Олешко в першому Українки фентезі «Сторожова застава». Наступний проект Романа — романтична комедія «Секс і нічого особистого».

Це проект компанії Star Media і створюється за підтримки Держкіно (переміг в десятому конкурсі кінопроектів агентства і отримає фінансування в розмірі 13 млн грн), це адаптація канадського формату My Awkward Sexual Adventure. В написанні сценарію якої брав безпосередню участь Сергій Притула. Продюсирують картину Влад Ряшин та Юрій Мінзянов, режисер – Ольга Ряшина, знімати планують у Львові та Празі, — йдеться на сайті Медіаняня.

Прем’єра фільму «Секс і нічого особистого» відбудеться 14 лютого 2019 року.

Нагадаємо, не так давно в Івано-Франківську відбувся кастинг акторів на ролі у нових українських фільмах — відома кастинг-директорка Алла Самойленко шукала тут акторів для ліричної комедії “Секс і нічого особистого”.

Фільм апробований впродовж кількох років, пройшов експертну комісію. Це блискучий матеріал, з добре написаними діалогами. На мій погляд, це стовідсотково кіно-театральний хіт, який в потенціалі може зібрати дуже велику аудиторію, — зазначила Алла Самойленко

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.