Зарубав сокирою, зарізала ножем. Жорстокі вбивства, що вчинили озвірілий сусід та молода жінка

Невідомо, що керувала цим чоловіком, можливо кількість випитого алкоголю, чи така велика агресія, але людина з ясним мисленням просто не може вчинити таке жорстоке вбивство.

Трагедія сталася у селищі Буковці, поблизу Верховини. Там між двома односельцями виник словесний конфлікт. Обидва були в стані алкогольного сп’яніння і продовжуючи розпивати наступну пляшку горілки, не зійшлись в якомусь питанні. Та так посварились, що господар будинку не витримав, взяв сокиру і десять разів вдарив нею товариша по голові і тілу. Звичайно вижити в бідолахи, шансів – не було. Коли вбивця зрозумів, що накоїв, вирішив приховати сліди злочину і виніс тіло загиблого на найближчу проїжджу частину. Повернувшись додому, він спалив свій закривавлений одяг і заховав сокиру. Проте це не допомогло йому, уникнути покарання. За гарячими слідами правоохоронці відшукали зловмисника і одразу його затримали. Чоловіку загрожує позбавлення волі терміном від 7 до 15 років.

Інше вбивство за допомогою холодної зброї, вчинила молода 24 – річна жінка, мешканка міста Калуш. Відомо, що напередодні вона посварилася з своїм співмешканцем, 32-річним чоловіком. В ході сварки, жінка не довго думаючи схопила кухонний ніж, і прорізала ним потерпілому живіт, повідомляє Франик.

Відомо також, що жінка ще викликала швидку допомогу, однак лікарі вже нічим не змогли допомогти чоловіку. Рана була несумісна з життям. Спочатку зловмисниця не признавалася, що вбивство скоїла саме вона. Але потім все ж таки все розповіла. Жінку затримали, тепер їй загрожує від 7 до 10 років позбавлення волі.

Обидвоє вбивців наразі шкодують про скоєне, проте нічого вже нажаль не можливо змінити.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.