Які автомобілі з Євро-5 зможуть придбати мешканці Прикарпаття в 2016-му році

Про стандарт Євро-5.

Норми екологічної безпеки Євро-5 для виробників вступили в силу у вересні 2009 року. Оскільки модельний рік у більшості виробників починається восени (щоб компенсувати час на доставку авто до дилерів), фактичний рік випуску у авто з Євро-5 повинен бути не старше 2010 року. Проте, рік випуску не головний параметр, важлива позначка в техпаспорті (наприклад, для німецьких авто в 14 розділі сертифіката) про те, що автомобіль дійсно відповідає потрібним нормам. В Україні стандарт Євро-5 вступить в силу з першого дня 2016 року. Це означає, що зареєструвати автомобіль вперше, як новий, так і з пробігом можна буде тільки той, який відповідає нормам Євро-5 або Євро-6.

224285f

Яке авто можна буде пригнати з Євро-5 і скільки це буде коштувати? Купити б / у авто недорого головна мета кожного, кому ціна нових авто з яких-небудь причин не підходить. Давайте заглянемо в Європу, і подивимося, які найдешевші б / у автомобілі можна купити там, і скільки вони будуть коштувати в Україні розмитненого. Критеріями відбору для нашої десятки найдоступніших авто з Європи стали: низька вартість, це повинен бути легковий пасажирський автомобіль, на ходу, в справному та комплектом стані, без слідів ДТП та з чинним місцевим техоглядом, рік випуску не старше 2011 року Параметри, які ми залишили осторонь: пробіг, тип власника (приватна особа або підприємство), набір опцій, тип КПП. Тип палива може бути різний, розрахунок митних платежів проводився з урахуванням бензиновий двигун або дизельний. Зрозуміло, що найдешевше авто не завжди означає найкраще, але нас цікавить в першу чергу найнижча ціна на автомобіль, який можна пригнати і зареєструвати в 2016 році, тому вибірка зроблена саме за такими критеріями. * У приблизну фінальну вартість авто в Україні не включені витрати на «пригін» або послуги «гонщика», банківські комісії та вартість першої реєстрації, але включений 3% податок в ПФ. Отже, наша десятка найдорожчих автомобілів з Європи, що відповідають Євро-5.

Читайте також  Депутати хочуть ввозити до України биті американські автомобілі

 

Mitsubishi Colt 1.3

Renault Clio 1.5 DCi

Skoda Fabia 1.2 Classic

Hyundai i10 1.1 Classic

Opel Corsa 1.3 CDTI

Volkswagen Fox

Peugeot 107

Peugeot 206+ (plus) HDi 

Smart Fortwo

Chevrolet Spark 1.0

Нагадаємо, співавтором і одним з ініціаторів Закону 3251, який змінить умови придбання автомобілів із-за кордону, за рахунок зменшення акцизу, є прикарпатський нардеп Юрій Соловей.

Джерело: versii.if.ua

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: