Наслідки снігопаду на Прикарпатті: Сім автомобілів з’їхали у кювет

За минулу добу на Прикарпатті рятувальникам неодноразово доводилося виїжджати на допомогу водіям, які через складні погодні умови не могли впоратися з керуванням.

Село Тисменичани Надвірнянського району. Водій автомобіля “Равон Р2”, житель м. Івано-Франківськ, не впорався з керуванням і з’їхав у кювет. Внаслідок ДТП пасажир автомобіля, жителька обласного центру, отримала перелом правого передпліччя, забій шийного відділу хребта, доставлена в Івано-Франківську МКЛ №1.

У місті Косові, по вулиці Черемшини водій, на автомобілі «Skoda Yeti» не впоралась з керуванням та з’їхала у кювет. Працівники пожежно-рятувальної служби надали допомогу в буксируванні транспортного засобу на проїжджу частину дороги.

В Рожнятівському районі, у селі Сваричів, ур. Підмонастир автомобіль «Mitsubishi Pajero» з’їхав у кювет. Працівники пожежно-рятувальної служби за допомогою лебідки та пожежного автомобіля відбуксирували автомобіль на проїжджу частину дороги.

У місті Долина від фельдшера ШМД надійшло повідомлення про те, що по вул. Д. Галицького на дорозі Стрий – Чернівці сталася ДТП. По прибутті до місця встановлено, що водій автомобіля «Opel Astra» не справився з керуванням та з’їхав у кювет. Працівники пожежно-рятувальної служби за допомогою підручних засобів звільнили з пошкодженого автомобіля пасажира, яка знаходилася на передньому пасажирському місці та передано працівникам ШМД.

Знову місто Долина. На вулиці Панаса Мирного автомобіль ВАЗ 2101 з’їхав у кювет. Травмованих в результаті даної події немає.

У селі Пістинь Косівського району у зв’язку з погодними умовами вантажний автомобіль (фура) заблокував проїзд по автомобільній дорозі Р-24. Працівники пожежно-рятувальної служби за допомогою буксирувального троса витягнули автомобіль на проїжджу частину дороги.

У цьому ж населеному пункті за кілька годин водій автомобіля «Fiat Skudo» не впорався з керуванням та з’їхав у кювет.Працівники пожежно-рятувальної служби МПО Пістинь за допомогою буксирувального троса витягнули автомобіль на проїжджу частину дороги. Травмованих в результаті даної події немає.

Читайте також  До Коломиї на фестиваль завітають “О.Torvald” і “Танок на Майдані Конґо”

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.