5 чи 7 гривень: сьогодні у Франківську визначається вартість проїзду

1 грудня в приміщенні виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради обговорюватиметься проект рішення виконавчого комітету міськради «Про тарифи на проїзд у міському пасажирському транспорті загального користування».

Розробник проекту регуляторного акта – управління транспорту та зв’язку Івано-Франківської міської ради.

Задекларована розробником мета проекту рішення – встановлення тарифів на проїзд у міському пасажирському транспорті загального користування.

Проект рішення передбачає:

1. Погодження виконкомом граничного розміру тарифу на проїзд пасажирів у міському пасажирському автотранспорті загального користування у період доби з 06:00 год до 20:00 год. в розмірі 5 грн, а у період з 20:00 год. до 23:00 год. в розмірі 7 гривень.

2. Безоплатне перевезення пенсіонерів та пільгових категорій громадян приватними перевізниками з 10.00 год. до 16.00 год. здійснюється без обмежень. До 10.00 год. та після 16.00 год. безоплатне перевезення пенсіонерів та пільгових категорій громадян здійснюється у кількості 3 пільгових місця в кожному транспортному засобі, який обслуговує міські автобусні маршрути загального користування міста Івано-Франківська.

Проект рішення

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.