На Прикарпатті у сім’ї, в якій помер однорічний хлопчик, уже помирала дитина

На Коломийщині померла однорічна дитина. 13 листопада до поліції поступило повідомлення від лікаря про те, що в будинку у селищі Печеніжин виявлено труп малолітньої дитини 2016 року народження.

У коментарі Фіртці, начальник сектору молодіжної превенції управління превентивної діяльності ГУ НП в Івано-Франківській області Алла Бойчук розповіла, коли на місце виїхали працівники поліції, за місцем проживання знаходився батько та ще одна 2-річна дитина.

«Працівникам поліції ця сім’я відома, у 2007 році у ній уже помирала дитина. Наразі в сім’ї виховувалось двоє дітей. Ще четверо дітей перебувають в інтернатних закладах», – повідомила Алла Бойчук.

На місці працівники поліції матір хлопчина не застали, в помешканні знаходився тільки батько, який пояснив, що жінка пішла в аптеку за ліками.

«На сьогоднішній день вона знаходиться за місцем проживання. Зараз її допитують працівники поліції. Відкрито кримінальне провадження за статтею 166 ККУ – злісне ухилення від обов’язків по догляду за дітьми, що спричинило тяжкі наслідки. Вони не своєчасно надали дитині медичну допомогу, не викликали лікарів для обстеження дитини, призначення лікування, що потягнуло за собою тяжкі наслідки та привело до смерті дитини», – розповіла Алла Бойчук.

Трагедія трапилась у день народження хлопчика – 13 листопада.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.