5 кімнатних рослин, які залучать у ваш будинок гроші

Рослини здатні не тільки зробити квартиру затишнішою, захистити від шкідливого впливу навколишнього середовища, наситивши приміщення киснем, а й посприяти тому, щоб в будинку був достаток.

Редакція сайту Kolobok.ua розібралася, які рослини потрібно завести в своєму будинку, щоб в ньому панувало матеріальне благополуччя.

Толстянка (грошове дерево). Вважається, що якщо толстянка в’яне, багатства найближчим часом чекати не варто. Благо, доглядати за цією рослиною досить просто. Воно невибагливо, відмінно себе почуває, якщо його хоча б час від часу поливати.

Єдине чого не любить грошове дерево – потрапляння на нього прямих сонячних променів. Тому краще не ставити його на сонячну сторону. Крім того, толстянка – справжній зелений лікар. Його сік рятує від болю в горлі, мозолів, саден і застосовується в народній медицині в багатьох інших випадках.

Бугенвіллія. Це дуже красивf квітуча рослина теж вважається грошовj.. Бугенвіллія доречна в будь-якому інтер’єрі, але вельми примхлива. Вона вимагає рясного поливу, не переносить спеку і сухе повітря в приміщенні, тому її рекомендується щодня обприскувати.

Пахира. Ця, схожа на дівочу косу, екзотична рослина стане справжньою окрасою, як вдома, так і офісі. Пахира менш вибаглива, ніж бугенвіллія, але має свої особливості – вона любить розсіяне світло і щоб її хоча б час від часу обприскували водою. Вважається, що пахира приносить в будинок не тільки матеріальні блага, але і удачу.

Бамбук. Потужна красива рослина, яка приносить своєму власнику не тільки достаток, але і здоров’я. Його товсті стебла наділені силою і енергією, якою він із задоволенням поділитися зі своїми господарями. Головне стежити, щоб грунт, в якому росте бамбук завжди залишався вологим і не пересихавла.

Читайте також  Під час перевірки у момент близькості заскочили секретаря Чернівецької єпархіі УПЦ МП з неповнолітнім хлопцем

Доларове дерево. Це жіноча рослина, яке при належному догляді принесе своїй господині не тільки матеріальний достаток, а й удачу, і щастя в особистому житті.

Подейкують, що якщо дерево зацвіло, незабаром його незаміжня господиня обов’язково зустріне свого судженого, а вже існуючі відносини зміцняться. Головна умова – не ставити доларове дерево під пекучі промені сонця, а вибрати для нього тінисте прохолодне місце.

Вважається, що грошові рослини не можна продавати і купувати, це загрожує матеріальними труднощами.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.