Кращій подрузі стала найзапеклішим ворогом

Колись у мене була подруга, спілкувалися ми зі школи і років до 26, а потім дружба закінчилася, вірніше сказати подруга її закінчила, позначивши мене своїм особистим ворогом. Діло було так.

Та подруга вийшла заміж, чоловік був добрим турботливим, позитивним з усіх боків, а подруга в силу характеру і розбещеності хорошим життям (багаті батьки і гарна зовнішність) не цінувала цього ні краплі. Вона прямо потім говорила, що з чоловіком їй нудно, він домашній, спокійний, а вона вибухова, їй потрібна пристрасть і емоції.

Ви, напевно, вже здогадалися, чим все закінчилося, так? Вона зрадила чоловікові, і це спливло назовні, чоловік не пробачив і кинув її. Ви запитаєте, а до чого ж тут ти? Я тут при тому, що познайомила його (чи не спеціально і без наміру) зі своєю молодшою сестрою, зараз вони з моєю сестрою разом вже п’ять років, ростять сина і чекають другого малюка, а подруга назвала мене особистим ворогом, звинувативши в тому, що я спеціально все влаштувала, щоб налагодити життя молодшій сестрі.

Така ось дружба і така ось людина.

Автор – Віра

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.