Мама завжди залишається мамою. 98-річна мати переїхала до свого 80-річного сина, аби за ним доглядати

Ми назавжди залишимося маленькими для наших батьків… Навіть у 80!

Навряд чи хтось зможе заперечити той факт, що між матір’ю і дитиною завжди існує особливий зв’язок. І сьогоднішня стаття – ще одне підтвердження цьому.

98-річна мешканка Великобританії Ада Кітінг вирішила переселитися до свого старшого 80-річного сина Тома в будинок пристарілих, оскільки той потребує додаткового догляду.

У жінки і її покійного чоловіка Гаррі було четверо діточок – Том, Барбара, Марджі і Джанет, але наймолодша дочка померла в 13-річному віці. Том все життя пропрацював художником і декоратором, а в 2016 році перебрався в будинок для людей похилого віку, так як йому потрібна була постійна допомога. Буквально через рік його мама вирушила до нього, не витримавши розлуки. Колись вона працювала медсестрою у місцевій лікарні.

Ця парочка практично нерозлучна. Вони грають в настільні ігри та дивляться разом телевізор.

Жінка каже:

«Я бажаю Тому добраніч і доброго ранку. Коли я йду в перукарню, то знаю, що він чекає мого повернення з розпростертими обіймами. Ви ніколи не перестаєте бути матір’ю».

Том теж дуже задоволений присутністю рідної душі поруч:

 «Тут дуже затишно, я шалено радий, що мама тепер живе поруч. Вона дуже добре доглядає за мною, а іноді навіть каже: “Поводься добре!”».

Син так і не обзавівся сім’єю, тому їх часто відвідують онуки жінки від її молодших дочок.

Працівники будинку престарілих зізналися, що дуже рідко у них можна побачити матерів і їхніх дітей разом, і вони, безумовно, зроблять перебування людей похилого віку в установі особливим.

У притулку розповіли:

«Взаємовідносини Тома і Ади дуже зворушливі. Ми такі раді, що змогли задовольнити їхні потреби».


Користувачі Інтернету були в захваті, дізнавшись цю історію:

«Це прекрасно. Мама починає любити свою дитину з моменту народження і не перестає це робити до останнього подиху, що б не трапилося».

Ця так здорово, що жінка може доглядати за сином, незважаючи на свій поважний вік. Залишається тільки побажати прожити їм разом ще не один рік!

Читайте також  Російські окупанти залишили "подарунок" дитині в Бучі: цuнізм просто вражає

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.