Чергового франківського авторагуля евакуювали зі спецмісця. ФОТО

26 жовтня, припаркувавшись на місці для маломобільних осіб, ризикуєте сплатити збільшений штраф. У Франківську ризикнули уже 6 водіїв.

Улюблене місце франківських «інвалідів» – на стоянці біля адмінбудівлі міської й обласної влад. 26 жовтня, у перший день збільшених штрафів, там упіймали першого водія-порушника.

Сьогодні, 2 листопада, черговий авторагуль припаркувався на тому ж місці – стоянці на вулиці Мельничука. Поліціянти чекали недобросовісного водія, але до авто ніхто не підходив. Тому викликали евакуатор і вивезли машину, інформує у соціальній мережі Патрульна поліція Івано-Франківська.

 

Відколи зросли штрафи, на місцях для маломобільних осіб у Франківську впіймали незаконно запаркованими уже 6 авто. На водіїв накладено штраф – по 1020 гривень.

Іванофранківцям нагадують: паркуватися на місцях для маломобільного населення можуть тільки авто із відповідною наліпкою-маркуванням. Решті – зась, навіть, якщо довкола немає жодного іншого місця для стоянки чи зупинки. Штраф – від 1020 до 2700 гривень.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.