“Герої не вмирають”: відомий режисер присвятив трейлер фільму убитій Окуевій

У мережі з’явився ролик до картини про захисників Донецького аеропорту

Фото: Зйомка фільму “Киборги” (РБК-Україна)

Український режисер Ахтем Сеітаблаєв презентував трейлер фільму “Кіборги”. Випуск ролика він присвятив убитої в понеділок, 30 жовтня, добровольцю АТО Аміні Окуєвій. Відео режисер опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

 

Скріншот поста (facebook.com/Ахтем Сеітаблаєв)

“Дорогі друзі, разом з командою представляємо вам офіційний трейлер нашого фільму “Кіборги”. Аміна Окуєва, сестро моя… особисто я присвячую цю прем’єру тобі. Вічна пам’ять. Герої не вмирають. Слава Україні!” – написав Ахтем Сеітаблаєв.

Відео: Трейлер фільму “Кіборги” (youtube.com/SuperUfd)

Драматичний фільм “Кіборги” розповідає про захисників Донецького аеропорту. Сюжет картини, який заснований на бойовому чергуванні українських військових протягом декількох тижнів у вересні 2014 року, написала сценарист Наталія Ворожбит.

Раніше Styler побував на зйомках фільму і дізнався, що режисер планує хронологічно відтворити кожен день з життя українських бійців, які приїхали на службу в Донецький аеропорт. Згідно з написаним сценаристом Наталією Ворожбіт сюжету, в гарячу точку вперше потрапляє добровольча група.

Нагадаємо, що Аміна Окуєва померла в результаті поранень, отриманий під час обстрілу машини, в якій вона перебувала разом зі своїм чоловіком Адамом Осмаєвим. Жінка померла на місці. Її чоловік отримав поранення ноги, але його життю нічого не загрожує.

До речі, місцеві жителі розповіли про винуватців злочину.

“У районі переїзду було багато поліції, але дорога не перекрита. Я проїжджала там близько години тому. Автомобіль ніхто не зупиняв і не обшукував, хоча в новинах кажуть зовсім інше”, – розповіла одна з місцевих мешканок Ірина.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.