“Богемні будні дочки нардепа”: У Мережі показали розкішне життя Алли Добкіної (ФОТО)

Дочка скандально відомого народного депутата України (“Опозиційний блок”) Михайла Добкіна Алла активно постить у мережі фотографії свого богемного життя в Києві.

Знімками вона ділиться в своєму Instagram.

На фото Добкіна зображена зі своїми близькими (батько, брат і сестри), а також у розважальних закладах столиці.

“Нотки ночі. Мені здається, коли людина співає, відкривається душа. І поки ти виконуєш пісню, сподіваюся, ніхто не встигне увірватися в неї”, – підписала вона фотографію з караоке-бару.

Крім того, Добкіна вже встигла себе спробувати в ролі моделі на показі дизайнера Ельвіри Гасанової в рамках Ukrainian Fashion Week, який проходив у “Мистецькому Арсеналі”.

“Гасанова Ельвіро, спасибі за емоції, хочу ще”, – хвалиться дочка одіозного політика новим амплуа.

Добкіна вийшла заміж у весільній сукні вартістю $9 тис. (230 тис. грн), що, згідно з декларацією її батька, дорівнює майже чотирьом його річним зарплатам (у 2016 році політик задекларував 61,5 тис. гривень).

Білосніжна пишна сукня з великим бантом ззаду є дизайнерською і створеною нідерландським модним будинком Viktor&Rolf.

Вбрання дівчина одягла на закордонній церемонії одруження в Туреччині, яка відбулася після святкування в Лимані Харківської області.

Геопозначки на пості ведучого урочистості в Instagram свідчать про те, що вона проводилася на популярному курорті Мармаріс.

Добкіна вийшла заміж за сина екс-радника її батька з питань паливно-енергетичного комплексу Олега Гуревича 7 липня. На святкуванні під Харковом наречена була одягнена в білий брючний костюм, фату і кросівки.

 




Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.