Коломиянин Роман Яремко, який був фіналістом телешоу «Зважені та щасливі», запустив в Косові проект для схуднення. ФОТО

Мешканець м. Коломиї Роман Яремко, який брав участь у проекті «Хата на Тата» та став фіналістом «Зважені та щасливі» створив проект для схуднення «Табір-Перевтілення 21».
Нагадаємо, Роман Яремко більше 3 років допомагає мешканцям Коломиї та Косова боротися з зайвими кілограмами у тренажерних залах м. Коломиї та м. Косів.

«Допомога людям, які мають зайву вагу, стала для мене основною роботою в житті, від якої я отримую масу задоволення. Першою, кому я допоміг побороти лишні кілограми була моя дружина Христина. Моя дружина важила 90 кілограм, а зараз лише 60. Зараз вона допомагає мені у фітнес-центрі у Коломиї, поки я займаюсь з охочими у Косові», – пояснює професійний тренер зі схуднення Роман Яремко.

«За цей період ми з тренерами наших залів (м. Коломия та м. Косів) допомогли скинути декілька ТОННИ зайвих кілограм. Є декілька людей, які себе перевтілили до невпізнання. Є така жінка в Косові – вона приклад того, що можна досягти бажаного. Вона прийшла до мене на тренування з вагою 170 кг, за рік скинула 100 кг!!! Мій кум важив 157 кг, а за 1 рік змінив себе кардинально… І таких людей є багато, які після наших занять почали життя по-новому», – розповідає Яремко Роман.

1 жовтня стартував перший сезон авторського проекту Романа Яремка «Табір-Перевтілення 21», в якому взяли участь 16 учасників.

«Проаналізувавши наш багаторічний досвід зі схуднення, ми вирішили створити своєрідний табір перевтілення, в кому люди маючи надлишкову вагу могли б почати процес схуднення. В нас на проекті ми найбільше приділяємо уваги правильному харчуванню. Ми те, що ми їмо. Саме тому дієтолог проетку Тетяна Дришко, спеціально розробила програму правильного та збалансованого харчування на 21 день, що дає можливість, перш за все, очистити організм за допомогою продуктів, які є в кожного в холодильнику.Можна зготувати смачну і поживну їжу, від якої наш організм скаже лише дякую, а не додасть нам жирку на боки», – зазначив Роман Яремко.

«Правильне харчування (5 разів на день), здоровий сон, спортивні навантаження, подорожі горами, хороші умови проживання, консультації дієтолога, свіже повітря та незабутні моменти, які всього лиш за 21 день допоможуть людині перебудувати своє ставлення до здорового і активного життя. І дана програма працює, бо всього за 21 день 16 людей з усієї України (Коломия, Івано-Франківськ, Львів, Тернопіль, Косів, Харків ), схудли майже на 170 кілограм!!! Ця цифра ламає всі стереотипи та доводить всім, що не потрібно сидіти на «жорстких дієтах», не варто заставляти себе голодувати і просто «вбивати» себе у тренажерних залах. Потрібно знайти баланс у тренуванні, харчуванні і всьому іншому і результат не змусить себе довго чекати. Я на собі пройшов процес перевтілення і можу з гарантією сказати, що програма, яку ми пропонуємо в «ТАБОРІ-ПЕРЕВТІЛЕННЯ 21» працює з 100% результатом”, – пояснив Роман Яремко. 

До слова, переможцем став Іван Гринюк з Коломиї, який з вагою 140 кг зумів за 21 день скинути 21 кг, 400 грамм. Найстарший учасник табору, теж фіналіст проекту «Зважені та Щасливі» Олег Сичак зумів скинути 19 кг поступившись переможцю на 0,25%. Серед жінок найкращий результат отримала Алла Чемерис, яка з початковою вагою 141 кілограм скинула 15 кілограм, проте у  відсотковому відношенні серед жінок найкраще скинула – Людмила Шозда 10,49%.

Читайте також  На прикарпатські школи чекає “нова ера”

«Коли я став на ваги я не повірив у те, що вони показали. В Табір перевтілення я приїхав з вагою 140 кг, а поїхав 119 кг. Як би це не сталося зі мною, а мені хтось це розповів, я б не повірив, що можна скинути 21 кг за 21 день і при тому їсти 5 разів в день!!! Ці відчуття ні з чим не порівняєш», – розповів журналістам WestNews переможець проекту «ТАБІР-ПЕРЕВТІЛЕННЯ» Іван Гринюк.

“Я сам не сподівався на такі результати. Всі хто пройшов перший сезон зуміли не лише схуднути та завдяки тренуванням стати більш сильнішими і витривалішими, але і навчились правильно харчуватися, дотримуватися режиму та багато іншого, що допоможе їм у звичному житті не повернути скинуті кілограми, а навпаки ще кращим зробити себе і своє тіло”, – пояснив тренер Роман Яремко. 

«За 21 день перебування в «ТАБОРІ-ПЕРЕВТІЛЕННЯ 21» пройшов декілька етапів, в який я переборював себе, свою лінь, свої страхи, свій біль, щоб стати сильнішим, цілеспрямованішим і здоровішим. Це неймовірне поєднання відпочинку, тренувань, оздоровлення і навчання. Тут всі трясуться над учасниками, як над «збитим яйцем»: тренери, люди, які готують їжу, лікарі… А в кінці всього я отримав те, що не зміг довший час зробити сам – це навики як правильно харчуватися і тренуватися і, плюс до всього, більше 10 скинутих кілограм за 21 день. Всім рекомендую!», – зазначив учасник проекту Дмитро Свінціцький.

«Наше завдання навчити наших людей стежити на собою, зігнати зайві кілограми, правильно їсти, тренуватися, щоб це все дало можливість жити довго і щасливо. Не варто сумніватися в собі, просто наважся на крок, який 100% змінить твоє життя. ДРУГИЙ СЕЗОН стартує 6 листопада. Не пропусти свій шанс змінити себе. А для всіх мешканців Івано-Франківська хочу привідкрити завісу і попередньо анонсувати відкриття вже в наступному році спеціалізованого залу для всіх, хто хоче ТРАНСФОРМУВАТИ себе та своє тіло. Наші програми і ваша наполегливість, зможуть побороти ваші лишні кілограми “, – заявив Роман Яремко.

Читайте також  На Франківщині у палаючому будинку рятувальники виявили тіло літнього чоловіка

“ТАБІР-ПЕРЕВТІЛЕННЯ 21” – ПОЧНИ ЖИТТЯ ПО-НОВОМУ!

Деталі за телефоном: 067 421 34 30 / 066 900 33 16 РОМАН ЯРЕМКО.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.