Хлопчик або дівчинка? Причини, чому дочка краще, ніж син

Не слухай тих, хто каже, що хлопчики краще дівчаток! І тим більше тих, хто насаджує єресь, ніби будь-які діти гарні!

 

Рішення, яку завести дитину — хлопчика або дівчинку, — може стати найбільш важливим у твоєму житті, передає Ukr.Media. Але завдяки цієї статті ти точно не промахнешся!

– Дівчинкою простіше милуватися. Ти не будеш говорити друзям — дивіться, який у мене гарний хлопчик! З хлопчиком доведеться робити наголос на його успіхи і досягнення. А дівчинку просто показав — і всі відразу: яка красуня!

– Дівчатка дарують батькові ні з чим не порівнянну ніжність. До того ж, коли жінка тебе цілує і обіймає, — це куди природніше і приємніше, навіть якщо цій жінці всього три роки.

– Є маса суто жіночих аспектів, відповідальність за які ти не несеш. Туалет, миття, переодягання, одяг — це мамина проблема.

– Якщо ти не впевнений в багатстві свого чоловічого досвіду, у випадку з донькою це не має значення. Тобі не потрібно вчити її битися і виживати в чоловічому колективі.

– Її не заберуть в армію. Однією проблемою менше!

– Вона з меншою ймовірністю буде вплутуватися в сумнівні історії, пов’язані з екстремальним спортом, наркотиками, алкоголем та іншим самознищенням.

 

– У тебе все життя під рукою буде жінка, яка завжди буде вважати тебе самим розумним, авторитетним і взагалі кращим. Це корисно для чоловічої самооцінки.

– Якщо вона зросте, народить онуків і розлучиться, що за статистикою цілком ймовірно, ти, швидше за все, не позбудешся спілкування з онуками.

– Дівчатка дбайливіше хлопчиків. Якщо з тобою щось трапиться в старості, син в кращому випадку пришле грошей, а дочка приїде і буде з тобою сидіти. Донька — найкраща інвестиція!

Читайте також  У Франківську батьки спіймали чоловіка, котрий показував дітям свої геніталії

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.