У середмісті Івано-Франківська побудують сонячну електростанцію

Компанія «Скайфол Енерджі» має намір побудувати в Івано-Франківську наземну сонячну електростанцію потужністю 360,00 кВт.

 

У вересні цього року Державна архітектурно-будівельна інспекція зареєструвала повідомлення про початок підготовчих робіт на ділянці по вулиці Ботанічна, 2. Замовником робіт виступає товариство з обмеженою відповідальністю «Скайфол Енерджі», підрядником – ТОВ «Саннмватт.ya», пише Побудовано.

Як повідомлялося, ще у січні товариство «Скайфол Енерджі» отримало в оренду до 2065 року частину земельної ділянки комунального підприємства «Івано-Франківськводоекотехпром», для облаштування сонячної електростанції.

Міська рада затвердила приватній фірмі технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), на яку поширюється право земельного сервітуту, площею 0, 98 га, на вулиці Ботанічній, 2.

Згідно рішення, ділянку передали ТОВ «Скайфол Енерджі» у сервітутне користування терміном на 49 років, для експлуатації та обслуговування електростанції з використанням енергії сонця за рахунок частини земельної ділянки, що перебуває в постійному користуванні КП «Івано-Франківськводоекотехпром».

Довідково:

За даними аналітичної платформи «YouControl», товариство з обмеженою відповідальністю «Скайфол Енерджі» було засноване у 2013 році. Спочатку підприємство здійснювало оптову торгівлю іншими товарами господарського призначення.

А у вересні 2016 року змінило вид діяльності на виробництво електроенергії. Розмір статутного капіталу становить 2 785 000 грн. Керівник підприємства – Іванюк Андрій Михайлович.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.