Моторошні знахідки. На Франківщині за останню добу знайшли декілька трупів.

Не дуже приємні знахідки, довелось знайти жителям Франківщини за останні 24 години. На жаль мова йде про мертві людські тіла. Першу знахідку знайшли грибники у Яремченському лісі. Там люди замість грибів натрапили на рештки людського тіла. Грибники одразу ж викликали місцеву поліцію. Після огляду особистих речей мертвого, правоохоронці вияснили, що це мешканець міста Бурштин, який зник декілька років тому. Згідно інформації чоловік був самогубцем і покінчив з життям на 37-му році. Родичі та друзі не шукали його, так як смерть чоловіка збігалась з його ймовірнив відїздом закордон. Усі вважали, що чоловік знаходиться на заробітках і скоро приїде додому.

Інше тіло, знайшли жителі одного з селищ Тисменицького району. Мертвого чоловіка побачили випадкові перехожі у місцевій річці Бистриця. Поки що невідомо причини його смерті, тіло перевезли у морг для встановлення цих фактів. Чоловіку було приблизно 60 років, шукають також родичів та знайомих загиблого.

Щодо ще одного випадку, то правоохоронців викликали сусіди 50-ти річного жителя міста Бурштин. Підозру викликало те, що чоловік не виходив з квартири майже тиждень. Всі сумніви розвіяв різкий трупний запах, що доносився із-за його дверей. Правоохорнці негайно приїхали на виклик і шляхом вибивання дверей проникнули у квартиру. Там знайшли мертвого чоловіка. Причини смерті поки що не відомі і на даний момент проводяться відповідні експертизи.

За останні декілька днів, це зовсім не всі трагічні знахідки, є багато повідомлень про знайдених людей які вчинили самогубство. Також на разі чи не щодня йдуть пошукові роботи, зниклих безвісті людей. Багато історій закінчуються вдало, та на жаль не обходиться і без отаких з трагічним кінцем.

Читайте також  Розповіли, чому хворих на коронавірус ховають у мішках і не роблять розтин (відео)

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.