“А їй всього лиш 24”: Стало відомо, що сталось із провідницею, яка зупиняла поїзд Саакашвілі

Що відомо про стюардесу,що стала знаменитою після прикордонної епопеї Міхо, поїзда “Інтерсіті” Інни Смирно.

Стюардеса, яка зупинила поїзд з Саакашвілі, отримала пару вихідних після “пекельного неділі”

10 вересня, коли грузинський політик Михайло Саакашвілі проривається в Україну, а “Країна” пильно стежила за подіями, одна з молодих стюардес поїзда “Інтерсіті” № 715 Перемишль-Київ – прославилася своєю сміливістю і відвагою. “Поїзд не зрушить, поки Саакашвілі не вийде”, – сказала дівчина і уточнила, що це указ керівництва.

А поки Михайло Саакашвілі готується до масштабних мітингів в Києві 19 і 20 вересня, “Країна” довідалася деякі подробиці з життя молодий провідниці фірмового поїзда.

Дівчина не дозволяє Саакашвілі перетинати кордон поїздом “Інтерсіті”

Як нам вдалося дізнатися, дівчину звуть Інна Смирно. Їй 24 роки. Вищу освіту здобула в Державному економіко-технологічному університеті транспорту, який знаходиться в Києві.

Зі зрозумілих причин з пресою вона поки не спілкується, а її колеги дуже дозовано видають інформацію “, щоб уникнути неприємностей з начальством”.

Однак друзі підтримують Інну в коментарях на сторінках в її соціальних мережах.

Якщо ви хочете поїхати в Польщу разом з Інною, вам потрібен квиток в третій вагон.

“Інна Смирно працює завжди в третьому вагоні. Вона – старша бригади. Всього бригад вісім, вони змінюються”, – розповіли нам колеги дівчини.

До речі, судячи по сторінках Інни в соцмережах, вона працювала на зміні 11 червня, коли відправився в шлях перший “безвізовий” поїзд Київ-Перемишль.

Також “Стране” стало відомо, що після події з Саакашвілі Інні дали пару днів відгулу. “На жаль, зараз її в поїзді немає, тому що їй дали” відгул на кілька днів “, щоб вона відпочила і ніхто її не чіпав”, – пояснила одна зі стюардес “Інтерсіті”.

Читайте також  Прикарпатська 11-класниця не піде на випускний заради важкохворого знайомого та бійців АТО (відео)

Відзначимо, що ПАТ “Укрзалізниця” пообіцяла виплатити компенсації пасажирам поїзда “Інтерсіті” сполученням “Перемишль-Київ”, який не зміг вчасно відправиться в шлях через прорив Міхо.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.