Через нововведення франківські діти ледь потрапили на прийом до лікаря

Нововведення в дитячій поліклініці на вул. Тичини в Івано-Франківську обурило батьків. Прийом лікарів – тільки за попереднім записом. Через плутанину дехто з юних франківців ледь потрапив на консультацію.

На це у групі ГО “Мами Прикарпаття” у соціальній мережі повідомила користувачка Галя Іваніцька:

“Прийшла в поліклініку із донкою на прийом до педіатра о 12:00 (прийом до 14:00). Застала на дверях таку табличку.”

“Троє батьків під дверима стоять із мікроскопічними папірчиками де пише від руки час прийому. Пішла я в реєстратуру, щоб призначили час прийому до лікаря. Відповідь у реєстратурі: “Талони не видаєм, бо час прийому розписаний” – це за дві години до кінця прийому. Я почала з ними сваритись, як це так! “Дитину мою в правому боці, щось коле, я не знаю, що з нею, а ви мені дурниці тут розказуєте? – обурена жінка. – Талон дали на 13:00 Але!!! Це не все… Мама, яка прийшла на 10 хвилин пізніше за мене по талончик, отримала його з часом прийому о 12:36 без всяких проблем! Тобто, прийшла пізніше за мене, а на прийом до лікаря зайде швидше на 30 хвилин (це мабуть була помста за мій довгий язик…)”.

Жінка стверджує, що, з такою системою, краще вичекати “живу” чергу. Не всі з прикарпатських матусь із нею погоджуються зокрема, у коментарях дехто шукає у нововведенні позитив.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.