“Забий на те, що модно”: Притула вразив мережу відвертим зiзнанням

Відомий телеведучий описав невтішні перспективи для тих, хто при виборі професії віддасть перевагу не позову душi.

Відомий український шоумен Сергій Притула продовжує ділитися на своїй сторінці в Facebook цікавими спостереженнями, а також розповідати шанувальникам про життя поза камерами, передає Ukr.Media. Цього разу телеведучий вирішив підняти тему вибору професії і відданості людини власним мріям.

“Думаю про те, як все ж, чорт забирай, добре займатись улюбленою справою! Улюбленою! Після якої ти вижатий настільки, що навіть на ФБ часу не залишається! Вряди-годи я читаю відкриті лекції у вишах і усюди, як мантру, говрю одне і те ж: займайтесь тим, що вам до душі. Навіть якщо твоя мама-суддя і твій тато-прокурор запхали тебе на юридичний… якщо ти хочеш складати квіти до купи – стань флористом і прагни стати кращим у цьому “цеху”! Бо якщо ти підеш на роботу, яка не приносить тобі задоволення – то це біда!!! Трагедія!” — пише Притула.

“Ти щодня зустрічаєшся з людьми, які тебе дратують, бо вони приходять і вимагають від тебе виконання обов’язків, які тобі не подобаються. І ти “харишся”. І ти нервуєш. І ти зриваєшся на людях, які просто прийшли до тебе, бо ти на посаді, яка гарантує їм виконання їх прав. Але вони тебе дратують!!! І немає щастя нікому”, — додав шоумен.

“Мій досвід говорить: ти можеш бути успішним тільки там і тоді, коли ти займаєшся улюбленою справою! Тому забий на те, що модно! На те, що твої батьки вважають перспективним! Роби те, що ти хочеш, любиш, вмієш! І ставай у цьому найкращим! Принаймні, прагни цього!” — пише у постi Притула.

Читайте також  Чоловіка, який користувався російськими соцмережами, засудили до 6 років позбавлення волі

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.