Українцям підказали ідеальну кандидатуру президента

Троїцький сказав, в кого є весь потенціал, щоб стати гарантом

Відомий журналіст та музичний критик Артемій Троїцький заявив, що вважає найкращим  кандидатом в президенти України лідера групи “Океан Ельзи” Святослава Вакарчука.

Про це Троїцький висловився в інтерв’ю виданню Buro. На запитання про президентські амбіції Вакарчука, журналіст відповів:
“У цьому немає нічого дивного, оскільки Слава Вакарчук – людина, з одного боку, розумна, з іншого боку – талановита, з третього боку – відома, з четвертого боку – знаходиться в найбільш плідному віці. Тому я був би надзвичайно радий, якби він балотувався в президенти України. На мій погляд, це дуже підходяща кандидатура”.

Нагадаємо, що Артемій Троїцький одним з перших засудив агресію Росії проти України та ввійшов до так званого “білого” списку діячів культури різних країн, які сказали однозначне “ТАК​ ​”територіальній цілісності України, і відповіли “НІ” агресії, окупації і анексії.


Музичний критик невдовзі приїде до Києва з новою лекцією. Обіцяє говорити про похмурий російський реп, Цоя, легке порно та багато іншого.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.